Scheiden zonder Advocaat?

Scheiden zonder advocaat? Kan dat? 

Ja en nee. 

Ja, je kunt zelf afspraken maken hoe je uit elkaar wilt gaan. Zelf een ouderschapsplan opstellen en zelf de schulden en bezittingen verdelen. 

Als scheidingsspecialist kan ik jullie daarbij helpen. Door kinderalimentatie te berekenen, te kijken of er behoefte en/of ruimte is voor partneralimentatie. Een gratis concept voor een ouderschapsplan en een scheidingsconvenant ter beschikking te stellen.

Zo heb je zelf de volledige regie over de manier waarop je uit elkaar wilt gaan. En hoe meer je zelf doet hoe goedkoper het is. Tot zover heb je geen advocaat nodig.

En dan nee, als je alle afspraken hebt gemaakt en ook een ouderschapsplan hebt gemaakt (als er minderjarige kinderen zijn), dan moet een advocaat dit indienen bij de rechtbank. Maar geen nood, je hoeft niet zelf naar de rechtbank en als wij het convenant helpen opstellen dan dient onze advocaat dit voor je in. Geen rompslomp, snel en tegen een zeer scherp tarief!

Na het indienen bij de rechtbank duurt het gemiddeld 4 weken totdat de rechter een beschikking opstelt.

 

 

Mediation101
Veneweg 103 B
7946 LH  Wanneperveen
tel. 0522-700242

info@mediation101.nl
www.mediation101.nl

Ron Bults
Hannette Webbink

Heb je een vraag of wil je weten hoe je verder kunt? Stel je vraag en wij reageren snel en vrijblijvend. Wij zijn er voor jou!

Aangesloten bij:

Geaccrediteerd Familiemediator

Scroll naar top