Even voorstellen:

Ron Bults

Familiemediator en coach

Scheidingsspecialist! 

Vanaf mijn 23e ben ik zelfstandig ondernemer en heb mij altijd sterk gemaakt voor een goede verstandhouding zowel met mijn personeel als met mijn relaties. Na mijn scheiding ben ik op zoek gegaan naar een betere manier om uit elkaar te gaan.

Dat kan dus met mediation! Op dit moment ben ik gecertificeerd mediator en familiemediator en heb ik mij gespecialiseerd in alle zaken die met een scheiding te maken kunnen hebben.  Een echte scheidingsspecialist dus die je graag wil helpen bij alle facetten van een scheiding.

Hannette Webbink

Scheidingscoach en kindbehartiger

Specialist in relaties!

Al meer dan 30 jaar begeleid ik ouders en hun kinderen bij opvoedingsvragen. Vanaf 1995 begeleid ik veelal mensen met problemen in allerlei soorten familierelaties. 

Het is mijn passie om, waar het kan de relatie tussen partners, familieleden, ouders en kinderen te verbeteren. En waar dat niet meer mogelijk is, zo respectvol als mogelijk afstand van elkaar te nemen of uit elkaar te gaan.

Ik ben opgeleid als jeugdhulpverlener, maatschappelijk werker, mediator en familiemediator.
Naast mijn werk als scheidingscoach en kindbehartiger werk ik als SKJ geregistreerd jeugdzorgwerker.

Mediation101
Veneweg 103 B
7946 LH  Wanneperveen
tel. 0522-700242

info@mediation101.nl
www.mediation101.nl

Ron Bults
Hannette Webbink

Heb je een vraag of wil je weten hoe je verder kunt? Stel je vraag en wij reageren snel en vrijblijvend. Wij zijn er voor jou!

Aangesloten bij:

Geaccrediteerd Familiemediator

Scroll naar top